Natuurlijk Buitenspelen

Home 

Wie wij zijn: buroBlad, het ontwerp- en adviesbureau voor de groene, natuurlijke buitenspeelruimte.

Wat wij doen: Groene speelruimtes ontwerpen! En met groen, bedoelen wij echt groen. De basis van onze ontwerpen bestaat niet uit speeltoestellen, maar uit zand en water, bosjes, heuvels en dalen, aangevuld met natuurlijke elementen als palen en keien. Wij noemen dat Natuurlijk buitenspelen. In onze groene buitenruimtes vinden kinderen de vrijheid en uitdaging om elke dag het avontuur op te zoeken. Dat doen wij inmiddels al meer dan 15 jaar. Uiteraard volgens alle wettelijke veiligheidseisen.

Voor wie we dat doen: Voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke buitenspeelruimte! Kinderopvang, groene schoolpleinen, openbare speelplekken, speelbossen, recreatiegebieden, speeltuinvereniging…… Overal waar gespeeld mag worden maken wij het graag groen!  

Wat doen wij nog meer: Wij begeleiden graag het hele traject van idee tot en met realisatie. Daarnaast enthousiasmeren wij medewerkers, ouders en kinderen met onze speelse trainingen. Ook ontwikkelden wij enkele producten die een aanvulling zijn op de groene buitenruimte, zoals ons Kuubskissie. Een kleine aanpassing of een kort advies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Wij nodigen u van harte uit om een rustig rond te kijken op onze website. Nog vragen? Wij horen het graag!

buroBlad

Postbus 206
4200 AE Gorinchem

T.085 004 33 55
F.085 004 33 56
E.info@buro-blad.nl